Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις; Εγγραφείτε στο newsletter μας
Δευ - Παρ: 8:30 - 16:30
Σαββατοκύριακο κλειστά
+30 210 28 15440
Τηλέφωνο
Γκινοσάτη 88Α, Μεταμόρφωση

News & Blog

Πόσο καλά είστε προετοιμασμένοι για τον ενδεχόμενο κίνδυνο πλημμύρας στην περιοχή σας;

Οδηγός: Πώς να σχεδιάσετε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο αστικής αντιπλημμυρικής προστασίας

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Πόσο καλά είμαστε προετοιμασμένοι για ενδεχόμενες πλημμύρες και πώς μπορούμε να σχεδιάσουμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο αντιπλημμυρικής προστασίας;

Ανακαλύψτε στο whitepaper που η OTT Hydromet δημιούργησε για εσάς ποια είναι τα βήματα και τα χρήσιμα εργαλεία ώστε να λάβετε τα κατάλληλα προληπτικά μέτρα για την αντιμετώπιση πλημμυρών.

Καθώς οι αστικοί πληθυσμοί αυξάνονται και η δόμηση γίνεται ολοένα και πιο πυκνή (ή και άναρχη) τα γεγονότα πλημμυρών αυξάνονται τόσο στη συχνότητα όσο και στην ένταση. Ιστορικά, οι πλημμύρες υπήρξαν καταστροφικές όταν υπήρχε ελλιπής ή και καμία προειδοποίηση. Καθώς, όμως, η τεχνολογία  προχωράει, μπορούμε να την αξιοποιήσουμε τόσο για την παρακολούθηση όσο και για την έγκαιρη ενημέρωση στην περίπτωση τέτοιων φαινομένων.

Σήμερα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις προηγμένες τεχνολογίες παρακολούθησης και ενημέρωσης για πλημμύρες και ισχυρές βροχοπτώσεις προκειμένου να σχεδιάσετε αποτελεσματικά δίκτυα παρακολούθησης. Τα αξιόπιστα δεδομένα που λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο μπορούν να βοηθήσουν όλους τους αρμόδιους φορείς να κατανοήσουν τους προβληματικούς τομείς, να αναλάβουν δράση και να μετριάσουν τον κίνδυνο.

Δείτε σε αυτό το ενδιαφέρον whitepaper πως αξιοποιώντας τα δεδομένα ενός δικτύου μπορείτε να βελτιώσετε τις υπάρχουσες υποδομές, να σχεδιάσετε αποτελεσματικά πλάνα δράσης και να κρατήσετε ασφαλείς τους πολίτες. Δείτε ακόμα, πως χρησιμοποιώντας το πλάνο 5 βημάτων θα στήσετε ένα επιτυχημένο σχέδιο παρακολούθησης πλημμυρών.

Δείτε πως να:

  • Αξιολογείτε τους κινδύνους πλημμύρας
  • Ορίσετε τις παραμέτρους του δικτύου 
  • Επιλέξετε την κατάλληλη τεχνολογία
  • Προσδιορίσετε τις συνθήκες συναγερμών
  • Βελτιώνετε συνεχώς τις δομές και τα πλάνα σας

Πατήστε εδώ για το WhitePaper

 

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 2815440 για περισσότερες πληροφορίες.

Έχετε ερωτήσεις; Έχουμε τις απαντήσεις.

© Copyright 2024 METRICA A.E.. All Rights Reserved.

Search